dimecres, 28 de maig del 2008

LAUS 08

El pasado jueves 22 de mayo, a lo largo de la Nit Laus, se dieron a conocer los ganadores de la 38ª edición de los Premios Laus.Finalmente, la intriga se desveló y conocimos aquellas piezas que el Jurado de este año creyó que merecían un Trofeo Laus. También se dieron a conocer los Grand Laus de las 7 categorías.
Podéis ver un pdf con todos los trabajos premiados clickando aquí:
http://www.adg-fad.org/user/pdf/laus_08_premiados.pdf

fins aquí tot bé, però vaig un article sobre el tema que em va resultar... inquietant
El resumeixo:
Dels 1425 treballs inscrits en les set categories, s’atorgaren un total de 47 trofeus i 7 Grands Laus.
Doncs bé, entre els treballs guanyadors, n’hi ha 13 de professionals que formaven part del jurat d’aquella mateixa categoria, i uns quants més, de professionals o empreses que formaven part d’alguna de les altres categories. De 1425, no està pas malament.
Són els següents:Gràfica de Sushitto i packaging de Demasié, de Mucho. Al jurat: Pablo Juncadella, director creatiu de Mucho.Papereria Aurelia Interiorista, de DFraile. Al jurat: Eduardo del Fraile, dissenyador gràfic de l’estudi Dfraile.Event Denúncia del Festival de Cine de San Sebastián, de Vitrubio Leo Burnett. Trofeu i Grand Laus! Al jurat: Rafa Antón, director creatiu executiu de Vitrubio Leo Burnett. Valla Smart Fortwo, Drets Humans d’AI i Smart Fortwo Eco, de Contrapunto. Al jurat: Jaime Chávarri, director creatiu de Contrapunto. Campanya Operación chascarrillo, de Tiempo BBDO. Al jurat: Andrés Martínez, director creatiu executiu de Tiempo BBDO. Careta del Programa Loops, de No-Domain per a TV3. Al jurat: Lorena Medina, project Manager de No-Domain i Eva Clay, dissenyadora gràfica de TV3.Careta del programa Buzz, de Vectorsoul per a Teuve. Al jurat: David Gómez, director de màrqueting de Teuve. Gràfica de Colera, de Porcuatro. Al jurat: Marcel Juan, dissenyador gràfic de Porcuatro. Comunicació audiovisual d’Algun Dubte? i El Xavi i la Judit, d’Smäll. Al jurat: Xavier Hidalgo, director creatiu i soci fundador d’Smäll.