dijous, 15 de maig del 2008

Anti Comic Sans

Qui no ha vist mai un treball de 200 pàgines realitzat unicament amb comic sans cos 14 i doble espai!???? Perquè a molta gent li falta sensibilitat tipogràfica!??? Penso que els senyors windows, office i tots els del mundillu ens farien un favor molt gran si no les instal·lessin per defecte en tots els ordinadors, perquè la gent no té criteri, la veuen diferent de la resta i l'escullen per maquetar pàgines de més de 1000 caràcters... Us imagineu qui ha de llegir-se tot un treball fet amb comic sans? Ha de ser per tallar-se les venes! Ai... és que aquest tema m'exalta!!
Estic segura que molta gent opina com jo. Doncs per tots ells, existeix una pàgina web on pots comprar tota mena de merchandising AntiComicSans. També us podeu baixar uns pdfs per imprimir-vos adhesius o simplement el manifest. Aquí us passo el link:
Els masoquistes també es poden descarregar la tipografia en l'apartat de descàrregues...

1 comentari:

Tuki_desu ha dit...

Opino com tu, aixó de la comic sans es una aberració la utilitzen per tot! quan nomes es va crear per un motiu en concret, es una tipografia explotada, le vist fins en comunicats de l'ajuntament o del govern o fins i tot en credits de pelicules, totalment insultant.