dimecres, 23 d’abril del 2008

Concurs de cartells de Fires de Figueres


L'Ajuntament de Figueres va convocar el concurs de cartells per a les Fires 2.008. Aquest n'ha estat el cartell guanyador. Segons he llegit al Setmanari de l'Alt Empordà, el concepte que es vol representar és la nostra convivència quotidiana amb múltiples objectes en forma de creu, fugint de les connotacions religioses.
Què n'opineu?
Jo no opino perquè també m'hi vaig presentar i la meva crítica segurament no és objectiva.

4 comentaris:

Neus ha dit...

estaria bé veure altres cartells presentats al concurs, si en fan una exposició segurament podrem veure cartells de Fires amb conceptes i disseny molt més interessants, originals, festius i molt més engrescadors

Anònim ha dit...

Este cartel es una mierda... Bueno, ahora en serio, creo que no se puede dar por ganador de un concurso de carteles para unas fiestas un cartel tan triste como este. No veo el motivo de fiesta por ningún lado, además, gráficamente me resulta sumamente soso y simplón, tipografía incluida. El concepto "creu"... en fin, basar un cartel solamente en representar visualmente una palabra con imágenes encima nada nada atractivas no me parece que sea muy imaginativo. Yo ya me he puesto en contacto con el Ajuntament de Figueres para que algún miembro del jurado o el jurado al completo haga público el veredicto según el cual dan por ganador de un concurso de carteles a "esto", que lo expliquen, vamos, pero como era de esperar ni siquiera me han contestado. Pues desde aquí hago un llamamiento: ME LO EXPLIQUEN! porque claro mil euros son mil euros, eso aparte de dar una imagen de Figueres muy simplona y dudo que alguien que vea este cartel tenga ganas de fiesta. A lo mejor para otra cosa hubiera servido, no se, una campaña de sanidad o algo así ¿no?

petit ha dit...

Totalment d'acord amb el "concursante núm. 2364591". Segurament és el cartell guanyador d'un concurs intern i encobert a alguna escola de primària de la ciutat, perquè no puc arribar a imaginar que aquest és el cartell representatiu d'unes Fires per a una ciutat de 40.000 habitants. I això dels elements quotidians en forma de creu... per favor. Que ja som adults. El cartell de Fires ha d'implicar acció, festa, alegria, vivacitat, xispa... dieu-li com vulgueu. Jo hi entenc tant de disseny com de física quàntica, però sóc figuerenc fins a la mèdula i m'avergonyeixo que sigui aquest el guanyador. Només cal tenir present que, per adonar-se que allò vol implicar Fires, has de llegir el text de sota... i amb això està tot sentenciat. Per cert, avís als que hi van participar: si aquest és el guanyador... no vull pensar què en pensa la gent dels que vau elaborar vosaltres... i que no han estat premiats. I m'apunto a la petició que l'ajuntament faci pública alguna versió sobre aquesta decisió tan... Em sona a "pito-pito-gorgorito..."

La Dependienta ha dit...

Bé ... molta xispa no té, no.